22 april 2019
16:00

Storvreta IK

1a SEGERN!

Dagens match gick på Tegelvallen i Heby, vackert väder och en hel del publik på plats för att heja fram lagen.

SIK Startade lugnt och började med att försöka hitta vårt spel direkt, dock märkte vi att MSK inte var beredda på våra omställningar och vi började kontra ofta på deras misstag i mitten.
Ida gör fint mål efter bra press på MSK's mittfältare där hon kan slita sig ifrån markering (1-0), MSK lyckas en stund efter pressa vår mitt och tar en kvittering(1-1).
Sedan ökar vi tempot igen och trycker ner våra motståndare på egen halva ett tag och på en av våra hörnor rensas bollen mot våran nästa målskytt Sussi som på avstånd sätter bollen i nätet över målvakten (2-1).
Resultat står kvar i halvtid.
2a halvleken startar och nu har vi börjar hitta den positiva inställningen och spelet öppnar sig mer, vi får allt flera fina uppspel och många chanser att göra mål dock så ska inte MSK räknas helt bort fast de får väldigt svårt att etablera sitt spel i mitten där de vill komma in på avslut.
Stund in i halvleken hittar Jenny L. nätet och 3-1 till SIK, nu börjar laget att kriga för vinst borta, MSK har ett litet tryck på oss sista 10min men Elsa i målet nekar dem flertalet ggr med fantastiska räddningar och tillsammans tar vi säsongens första 3 poäng.

TACK PUBLIKEN! Ni hördes och kändes skönt med er närvaro.